DADES DEL DOMINI

Denominació social: INSTITUT PÚBLIC DEL TEATRE MUNICIPAL DE MANACOR
Adreça: Avinguda del Parc, s/n – 07500 MANACOR
E-mail: teatre@teatredemanacor.cat
CIF: Q-0700604-B

INFORMACIÓ GENERAL

L’accés a aquest lloc web suposa l’acceptació per part de l’usuari de totes les condicions d’aquest avís legal.
INSTITUT PÚBLIC DEL TEATRE MUNICIPAL DE MANACOR  es reserva la facultat de modificar i actualitzar els continguts i configuració del lloc web i d’aquest avís legal.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

INSTITUT PÚBLIC DEL TEATRE MUNICIPAL DE MANACOR és propietària del domini teatredemanacor.cat, allotjat a la URL www.teatredemanacor.cat.

Aquest lloc Web forma part de l’INSTITUT PÚBLIC DEL TEATRE MUNICIPAL DE MANACOR de manera que el seu disseny, la seva estructura, distribució,els seus textos i continguts, logotips, botons, les seves imatges, el codi font, així com tots els drets de propietat industrial i intel·lectual i qualsevol signe distintiu o logotip, pertanyen a l’INSTITUT PÚBLIC DEL TEATRE MUNICIPAL DE MANACOR.

Per tant, no és permesa la seva utilització, còpia, reproducció, així com la seva eliminació, lesió, alteració i/o modificació, parcial o bé total, temporal o definitiva sense l’autorització expressa de l’INSTITUT PÚBLIC DEL TEATRE MUNICIPAL DE MANACOR.

Així mateix, tots els drets de propietat industrial i intel·lectual i qualsevol altre signe distintiu, inclosos els continguts, documents, textos i les ressenyes publicades a la web, així com imatges, vídeos, disseny, gràfics, dibuixos, botons, logotips i marques, dels diferents col·laboradors, pertanyen als seus autors, per la qual cosa resta prohibida la seva utilització, còpia, reproducció, eliminació, lesió, alteració i/o modificació, parcial o bé definitiva sense l’autorització expressa dels seus autors.

Queda expressament prohibit l’ús no autoritzat dels continguts d’aquest lloc web i, en especial, d’aquells usos que lesionin els drets de la propietat intel·lectual dels seus autors.

ENLLAÇOS WEB

Els vincles d’aquest lloc a llocs web de tercers es subministren exclusivament com una utilitat per l’usuari, el qual en cas d’utilitzar aquests enllaços, està sortint de la web Teatredemanacor.

Per tant, l’ús d’aquests enllaços porta l’usuari a pàgines de les quals l’INSTITUT PÚBLIC DEL TEATRE MUNICIPAL DE MANACOR no n’és titular ni responsable jurídica.

En conseqüència, l’INSTITUT PÚBLIC DEL TEATRE MUNICIPAL DE MANACOR no es responsabilitza d’aquests llocs web ni de qualsevol informació, programari, producte, material, serveis o qualsevol resultat que l’usuari pugui obtenir d’aquestes pàgines web.